Hvem vi er

Nettstedsadresse er: https://lattolk.no

Viktig! Les dette nøye dersom du tar kontakt i forbindelse med et tolke- eller oversettelsesoppdrag eller har allerede bestilt et oppdrag.

For kunder av tolke- og translatørtjenester

Det er ikke mulig å sende dokumenter til oversettelse på denne nettsiden. Etter å ha kontaktet Lattolk ved hjelp av kontaktskjemaet, avtaler vi en trygg måte å sende dokumentene på, for eksempel ved å kryptere dem før sending.

I forbindelse med tolke- og oversetteroppdrag ansees alle dokumenter som konfidensielle. Dersom du sender oss dokumenter i forbindelse med et oppdrag, vil disse behandles strengt konfidensielt og ikke benyttes til noe annet enn den tjenesten du har bestilt. Alle dokumenter vil bli slettet etter utført oppdrag.

Dersom du vurderer å bestille en oversettelse eller et tolkeoppdrag, unngå kommentarfelt, men bruk kontaktskjema. Oppgi aldri sensitiv informasjon på vår nettside. Kommentarer som er knyttet til et tolke- eller oversettelsesoppdrag – uansett om det er et tidligere, pågående eller framtidig oppdrag – vil bli slettet.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen som er gitt, inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Viktig for kunder! Dersom du vurderer å bestille en oversettelse eller et tolkeoppdrag, unngå kommentarfelt, men bruk kontaktskjema. Oppgi aldri sensitiv informasjon på vår nettside. Kommentarer som er knyttet til et tolke- eller oversettelsesoppdrag – uansett om det er et tidligere, pågående eller framtidig oppdrag – vil bli slettet.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Du kan bruke nettleserens innstillinger til å blokkere informasjonskapsler uten at det påvirker kjernefunksjonaliteten til dette nettstedet.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ikke opplysninger som er knyttet til tolke- eller oversetteroppdrag, med noen tredjeparter. Vi bruker Aksimet antispam-tjenesten for å samle inn informasjon om besøkende som legger inn kommenterer på nettstedet. Informasjonen vi samler inn avhenger av hvordan administatoren setter opp Aksimet for nettstedet, men typisk inkluderer det den kommenterendes IP-adresse, brukeragent, refererende side og nettstedets URL (sammen med annen informasjon som er oppgitt av den komenterende, som navn, brukernavn, epost-adresse og kommentaren i seg selv). 

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

nn_NONorsk nynorsk